In de komende vakantie organiseert HomeworXX, al enkele jaren actief in huiswerkbegeleiding en bijles, een summerschool om weer fris en met kennis aan het nieuwe jaar te beginnen. We bieden wiskunde ( A en B), economie, scheikunde, Frans en rekenvaardigheden. Bel of mail voor overige vakken even met HomeworXX! 

 

Tijdens de summerschool (één week lang iedere ochtend/middag) zullen we intensief op de stof van voorgaande jaren ingaan zodat de leerling in het nieuwe schooljaar weer goed beslagen ten ijs komt. Hopelijk kunnen we zelfs een start maken met de leerstof voor komend jaar!

 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen groepen worden geformeerd  rondom dezelfde vakken. De groepen zullen uit maximaal 5 leerlingen per groep bestaan. Zonodig wijken we uit naar de middagen.

 

De summerschool vindt plaats in de week van  17 tot en met  21 augustus 2020 en bestaat uit 5 ochtenden van 9 tot 12 of middagen van 2 tot 5.

 

Om iedereen goede aandacht te geven, proberen we groepen te vormen rond dezelfde niveaus.

 

Korte pauzes met thee of koffie en een koekje zijn natuurlijk inbegrepen.

 

De summerschool wordt verzorgd door Marian te Riele en Mirjam van Doorn, MSc., voor wiskunde a en b, scheikunde en economie. Mirjam haalde haar masterdiploma economie in Utrecht en besloot verder te studeren in Wageningen. Ze geeft ook één-op-één bijlessen bij HomeworXX. Marian geeft al jaren bijlessen in de vakken wiskunde B en scheikunde. Stance heeft in Parijs gestudeerd en geeft al jaren bijles Frans. Voor economie en wiskunde in het Engels (2-talig onderwijs!) hebben we Marta. Zij studeerde economie in Bilbao en heeft de wereld rondgereisd. Nu geeft ze alweer regelmatig economie en wiskunde aan tweetalige leerlingen bij HomeworXX.

 

Zie ook de website; www.homeworxx.nl

 

 

 

Kosten;

 

De kosten voor de summerschool zullen 375 euro per leerling bedragen; dit betreft een week lang elke ochtend les van 9 tot 12 of elke middag van 2 tot 5.

 

 

Voor verdere vragen kunt u ons altijd mailen of bellen.

 

Bij opgave graag vermelden om welk vak (rekenen, scheikunde, wiskunde ( a of b), economie, Duits, Frans) en welk niveau en klas het gaat.